This is another paragraph.

This is another paragraph.

Heerlijk uit de streek

https://t.eu1.jwwb.nl/W858189/xjo3FBYPuzx0ITWwldwgWkaKDAc=/186x0/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fi%2Fy%2Fx%2Ftemp-rgemplwxckhqdfwtybwg%2F5aj0y7%2Fimage-69.png

Bianca, de spil in ons bedrijf, Heerlijk uit de streek, draagt de verantwoording als Regio regisseur voor Hallo boer en samen met haar team draagt zij zorg voor de webshop en de logistiek.  

 

Bij Heerlijk uit de streek hebben wij namelijk liefde voor lekker eten. Voor natuurlijk en gezond voedsel, voor biologisch en ambachtelijk met oog op de natuur. En ook met oog voor de mens.

In ons bedrijf werken wij dan ook zonder machines en met een enthousiast en hardwerkend team bestaande uit docenten-begeleiders en een club stoere jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samenwerken en ontwikkelen vinden wij belangrijk.  Daarom doen wij meer dan alleen ons eigen assortiment produceren.  Wij ondersteunen onze lokale boeren en andere ondernemers daar waar iedereen blij van wordt!

Kortom: Heerlijk uit de streek is niet alleen smakelijk, maar ook maatschappelijk verantwoord. Dat smaakt dubbel zo lekker.

 

Heb je vragen of kunnen wij als team wat voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op!

 

Vriendelijke groeten,

Bianca en team

 

info@heerlijkuitdestreek.nl

06 8117 3824